Bloom

Little happy moments & nature Carddeck


De meeste mensen kennen de tarot carddecks. Zo zijn er nog veel meer decks. Het carddeck heeft vaak een eigen thema. Carddecks die je voorzien van meer inzichten of om je verder te helpen met een vraagstuk. Carddecks kunnen ook specifiek gericht zijn op een bepaalde doelgroep, bijvoorbeeld natuurliefhebbers, coaches, trainers enz. Carddecks kunnen je iedere dag inspireren door bijvoorbeeld iedere dag van de week een kaartje te trekken. 

Je kunt het carddeck ook zien als een soort boek. De prachtige natuursymbolen illustraties vertellen beeldend en via de kaarten het verhaal. Het carddeck wat ik ontworpen hebt gaat over 'de schoonheid van de natuur" Het deck biedt houvast en geeft je richting in je drukke bestaan. Ze brengen ons in contact met onszelf zodat je vanuit daar je eigen koers mag bepalen.

De 52 inspiratie kaarten van Little Happy Moments&Nature hebben aan de ene kant een prachtig natuur symbool geïllustreerd door Marieke van Zomaarieke en aan de andere kant een inspirerende (systemische) vraag/quote of woord. De 52 kaarten brengen je meer naar buiten, naar het hier en nu en laten je de schoonheid van de natuur zien. Daarnaast worden we ons bewust wat de natuursymbolen voor ons betekenen. Kies de afbeelding die je aanspreekt, of laat het universum voor je kiezen. Of je kunt jezelf een vraagstellen intuïtief welke natuursymbool je het meeste aanspreekt bij de vraag die jij jezelf stelt. Je kunt de kaartjes gebruiken zoals voor jou prettig is. Misschien trek je elke week een kaart (52 kaarten, 52 weken) of elke dag of na een wandeling in de natuur.


TIP
- Schrijf alles op in een journal wat er naar boven komt als je de kaart pakt die je aanspreekt.  Laat het daarna rusten en kom er later op terug. Door achter over te leunen ontstaat er meer ruimte voor inzichten.

Hoe en wanneer kun je het carddeck gebruiken?

Kies de afbeelding die je aanspreekt, of laat het universum voor je kiezen. Je kunt de kaartjes gebruiken zoals voor jou prettig is.

- Gun jezelf de tijd en ruimte tot welk natuursymbool je jezelf het meeste aangetrokken voelt. Wat wil dit natuursymbool je eigenlijk vertellen.

- Krijg inzicht in een volgende stap die je kunt zetten.

- Als ijsbreker/opwarmer om buiten iets te doen in de groep (heisessie)

- Laat de energie stromen zodat je vanuit daar je eigen koers mag bepalen
Deze carddeck is voor creatievelingen, natuurliefhebbers, coaches, managers, trainers en wandelaars die net als ik genieten van de kleine geluksmomenten die de natuur ons laat voelen, horen, ruiken, proeven en​ zien. De ene keer is het een prachtige vogel vol bonte kleuren en de andere keer is het een blad met diepe lijnen. De kaarten kunnen ook ingezet worden om je klanten meer te laten voelen en ze meer naar het hier en nu te brengen en af te stemmen wat erin in de klant leeft. Zo ontstaat er een diepere verbinding met de onderstroom en kan het proces van heling in gang worden gezet. 

De 52 inspiratie kaarten zijn eenvoudig te gebruiken. De kaarten bieden houvast en geven richting in ons drukke bestaan. Ze brengen ons in contact met onszelf zodat je vanuit daar je eigen koers mag bepalen. De combinatie met natuur en de inspirerende (systemische) vragen/quotes/woorden en natuursymbolen leveren verrassende inzichten op het gebied van rust, creativiteit, ontwikkeling, verwondering, kracht en energie.

Je kunt de kaarten gebruiken bij: persoonlijke ontwikkeling;  product- of ideeontwikkeling of zonder gericht doel: gewoon ter inspiratie tijdens een wandeling.
Bestel het carddeck

Aanvullende info

Eco
Little happy moments&nature is gedrukt met BIO-inkten.

Bezorgopties
Orders die op werkdagen voor 12:00 uur binnen komen, worden in principe dezelfde dag nog verzonden. In het weekend hanteer ik slow shipping: Wanneer je voor vrijdag 23.00 uur besteld, ontvang je jouw bestelling de dinsdag erop. Het pakket wordt als brievenbuspakketje bezorgd, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Betalings info
Het betalen van je bestelling in Nederland kan met Ideal. Wil je de carddeck bestellen vanuit België, dan is het niet mogelijk via de webshop te bestellen. Stuur dan een mailtje naar slowwalkingcoaching@gmail.com en je ontvangt hiervoor een factuur.

Orderbevestiging
Heb je jouw bestelling via de webshop geplaatst en betaald, dan ontvang je per mail een ontvangstbevestiging en factuur.

Wholesale
Little happy moments&nature Card Deck ook in jouw winkel, webshop, wellness of (yoga) studio verkopen? Voor wholesale hanteren wij aparte prijzen en een minimale besteleenheid van 5 card decks. Stuur ons een mailtje en ontvang onze verkoopinformatie.

Inkijkexemplaar
Ter promotie leveren wij (vanaf 10 stuks) bij de eerste bestelling een gratis inkijkexemplaar mee voor in de winkel.
Copyright 2022 - 2024 Bloom -