Miranda Verberne

Mijn naam is Miranda Verberne, eigenaresse van inspiratielocatie 't Heide Huisje , wandelcoach bijna 27 jaar woonachting in het mooie ‘s-Hertogenbosch samen met Jan Hein, Lieve en Hond Bo. Als wandelcoach combineer ik wandelen met systemisch werk. Ik help jou om meer verbinding te gaan voelen met jezelf.


Wat meer weetjes over mij:


- ik hou van de ochtend zon, stapelwolken, zomerse omweersbuien en de wisselende seizoenen

- ik heb dyslexie iets wat ik nu volledig van mijzelf accepteer. Maar ik kan je vertellen dat was wel een weg!

- ik hou van op blote voeten in de dauw door het gras te lopen

- ik hou niet van small talk, ik hou meer van diepgaande gesprekken

- ik hou van een vers geplukt boeket met dahlia's uit mijn bloemen weide

- ik hou van Tulband cake die ik zelf gemaakt heb

- ik hou van ontdekken van nieuwe plekjes

- op mijn 37ste heb ik besloten een sabbatical op te nemen om alleen te gaan reizen in Australie.

- dat ik op mijn 40ste moeder ben geworden van geweldige dochter die zoveel op mij lijktNa een tijdje werkzaam te zijn geweest in verschillende HR en Sales functies bij Arboned, Jumbo en Manpower, heb ik ervoor gekozen om 11 jaar geleden mijn vaste baan in te ruilen voor ondernemerschap. De reden hiervoor was dat ik niet meer kon genieten van mijn werk. De werkdruk was hoog en ik merkte dat ik niet meer met plezier naar mij werk ging.

Ik wilde graag leuk werk waar ik mijn creativiteit kon toepassen en meer tijd voor mijn gezin zou krijgen. Daarnaast verlangde ik naar vrijheid zonder me aan te hoeven passen. Na verschillende wegen heb ik mijn droom baan gevonden. Alles viel op zijn plaats waar ik zo naar verlangde. Plezier, vrijheid, impact, overbrengen van kennis en klanten helpen met meer verbinding te krijgen met hun zelf.

Ik heb de afgelopen jaren ook zelf een aantal coach trajecten doorlopen. En heb ik ook meerdere opleidingen en workshops gevolgd, die mij meer persoonlijke inzichten gaven en die uiteindelijk ook toegepast kunnen worden in mijn eigen bedrijf.

DE WERELD ZOU EEN STUK MOOIER ZIJN VOOR IEDEREEN ALS MENSEN DURVEN TE LUISTEREN NAAR WAAR DE PIJN VANDAAN KOMT.
Copyright 2022 Slow Walking -