Miranda Verberne

Mijn naam is Miranda Verberne, eigenaresse van inspiratielocatie 't Heide Huisje , wandelcoach bijna 27 jaar woonachting in het mooie ‘s-Hertogenbosch samen met Jan Hein, Lieve en Hond Bo. Als wandelcoach combineer ik wandelen met systemisch werk. Ik help jou meer rust en werkgeluk te gaan voelen in je werk en of bedrijf.


In het dagelijks leven geniet ik intens van:


- de ochtend zon, stapelwolken, zomerse omweersbuien en de wisselende seizoenen

- op blote voeten in de dauw door het gras loop

- een vers geplukt boeket met dahlia's uit mijn bloemen weide

- chocolade brownies die ik zelf gemaakt heb

- ontdekken van nieuwe plekjes


Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in verschillende HR en Sales functies bij Arboned, Jumbo en Manpower, heb ik ervoor gekozen om 9 jaar geleden mijn vaste baan in te ruilen voor ondernemerschap. De reden hiervoor was dat ik niet meer kon genieten van mijn werk. De werkdruk was hoog en ik merkte dat ik niet meer met plezier naar mij werk ging.

Ik wilde graag leuk werk waar ik mijn creativiteit kon toepassen en meer tijd voor mijn gezin zou krijgen. Daarnaast verlangde ik naar vrijheid zonder me aan te hoeven passen. Na verschillende wegen heb ik mijn droom baan gevonden. Alles viel op zijn plaats waar ik zo naar verlangde. Plezier, vrijheid, impact, overbrengen van kennis en ondernemers helpen met een strategie en of mindset vraag.

Ik heb de afgelopen jaren ook zelf een aantal coach trajecten doorlopen. En heb ik ook meerdere opleidingen en workshops gevolgd, die mij meer persoonlijke inzichten gaven en die uiteindelijk ook toegepast kunnen worden in mijn eigen bedrijf.

Als wandelcoach voor jongeren, scholieren en werknemers, coach ik vaak op mindset en op werkgeluk. Hierbij vind ik het belangrijk dat je eigen plannen maakt, ik stuur ze bij. Zo wordt jouw plan uniek en helemaal van jou.

De gesprekken die wij hebben vinden regelmatig wandelend plaats in de natuur of zittend aan de lange keukentafel in ’t Heide Huisje. Mijn persoonlijke voorkeur wandelend!

Want tijdens het wandelen vertraag je en geniet je van het buiten zijn. Daarnaast herontdek je door te vertragen het zachte van de traagheid. De beeldschone natuur als decor maakt dat je even je gedachten kunt verzetten om je drukke bestaan in perspectief te plaatsen.
Copyright 2022 Slow Walking -