Bloom

Bloom Retreat

BLOOM RETREAT IN DE NATUUR

Het is tijd voor verandering! Het is tijd om je goed te voelen en de keuzes te maken die je gelukkig maken. Je wilt je verlangens een stem geven en bent klaar met de onrust en stress in je lichaam. Je wilt af van de negatieve gedachtes en wilt keuzes maken die je gelukkig maken. 

Of je bent klaar voor de volgende stap in je onderneming. Je hebt een prima omzet en mooie klanten. Maar toch voel je dat er iets stagneert. In de ratrace waarin je zit gun jezelf niet om dit verder te onderzoeken. Je bent klaar om het te gaan aankijken en te onderzoeken. Omdat je er in geloofd dat het groter is dan jezelf doet geloven. Je merkt dat je ruimte nodig hebt on te onderzoeken of je:

- essentie nog wel klopt
- je aanbod
- je positionering

of andere thema's die tijdens deze retreat naar boven komen.

Dan is de 2 of 3-daagse BLOOM RETREAT in de natuur iets voor jou! Tijdens deze dagen ga je verbinden met jezelf en de natuur! Je gaat al je zintuigen openen zodat jij zelf weer meer gaat leven i.p.v. overleven. En waar je volledig kunt focussen op jezelf en je onderneming. 


Na 2 of 3 dagen ben je klaar om de volgende stappen te zetten.
HUISJE
Tijdens de BLOOM RETREAT verblijf je in 't Heide Huisje gelegen aan het bos en hei. 't Heide huisje is huiselijk en smaakvol ingericht en voorzien van alle luxe zoals een heerlijk bed en ligbad. Tijdens je verblijf word je volledig verzorgd. Alles is voor je geregeld.
NATUUR ALS DECOR
De natuur in de omgeving is prachtig. Vanuit tuin van ’t Heide Huisje loop je zou het bos en hei in. We hebben mooie routes uitgestippeld om te wandelen of je kunt er ook voor kiezen te lummelen in de hangmat of te zwieren op de schommel.
LEKKER GEZOND
Daarnaast wordt er met liefde en aandacht voor je gekookt met o.a. groente en fruit uit onze eigen tuin. Alle maaltijden zijn vegetarisch en inbegrepen. Je mag zelf aangeven of je in binnen in ’t Heide Huisje wilt eten of in de tuin.
WANDEL&SYSTEMISCH COACHING
Weet je wat deze BLOOM RETREAT echt bijzonder maakt? De wandel coaching in de natuur samen met gastvrouw en Business&systemisch coach Miranda. De wandelingen worden aangevuld met een opstelling en meditaties&visualisatie oefeningen.
CADEAU
Tijdens je verblijf kun je genieten van een hout gestookte hottub. Wij stoken de hottub voor je op zodat jij daarna heerlijk kunt genieten en tijd voor jezelf kan maken om in alle rust en stilte alles los kan laten.
Lunch
vergaderlocatie 't heide huisje
tuin 't heide huisje
Programma
3 daagse Retreat


Dag 1
Check in en kennismaking 17.00 uur

JOUW COACH VRAAG!

Wat speelt zich af in jouw leven? Wat is jouw verhaal? Wat voel je? 
Hoe zien die gevoelens er uit? Wat voor impact hebben jou gevoelens op jouw leven. Wanneer ben jij tevreden?

We gaan jouw coach vraag analyseren. Alles mag er zijn en alles is hierbij oke!
Vanuit jouw verhaal formuleren we jouw coach vraag en daar gaan we de komende 3 dagen aandacht aan schenken.

18.00 – 19.30 3-gangen diner
19.45 – 20.30 Avond wandeling
20.30 - einde Ontspannen en tijd voor jezelf

Dag 2

Vandaag gaan we op pad. Laat je volledig inspireren door alles wat je ziet, hoort, voelt, ruikt en proeft. De zintuigen spelen de hoofdrol. Laat de prikkels op je inwerken. Ervaar en beleef wat ze met je doen. Leg het vast in beeld of  op schrift. Of sluit het in je hart!

08.30 -  09.15 ontbijt
10.00 – 12.00 Wandeling +Systemisch coaching
12.00 – 13.00 Lunch (extern locatie)
13.30 – 18.00 Boekje lezen, lummelen in de hangmat
18.00 – 19.30 3-gangen diner
Optioneel avond wandeling/hottub

Dag 3

Op de laatste dat gaan we na het ontbijt een mooie ochtend wandeling maken en gaan we onze verlangens en onze dromen nog een keer bespreken. Eind van de ochtend sluiten we af met een mooie meditatie en trekken we een mooie inspiratiekaart.
 
08.30 - 09.15 Ochtend wandeling
09.15 -10.15 Ontbijt
09.45 - 11.00 Afsluiting en check-out


- 3 uur coaching
- 2 x een heerlijk ontbijt
- 2 x een heerlijk diner
- 1 x lunch
- 2 x overnachting in 't Heide Huisje
- Leuke verrassing
- 1 uur individuele online coaching na retreat2 daagse Retreat

Mocht je 3 dagen te veel vinden dan is het ook mogelijk een 24 uur retraite te boeken. Je bent dan welkom vanaf 14.00 uur en de volgende dag vetrek je weer vol energie om 14.00 uur. 

Tijdens deze 24 uur maak je ruimte en geef je aandacht aan jezelf. Maar ook aan dat wat er echt toe doet. Natuurlijk stem ik met je af waar je aankomende 24 uur aan wil werken. 

We gaan ook heerlijk wandelen en wij gaan systemisch en of strategisch aan jouw vraagstuk werken. Tijdens deze 24 uur zal je volledig ontzorgd worden. 

- 2 uur coaching
- 1x een heerlijk ontbijt
- 1x een heerlijk diner
- 1x lunch 
- 1x overnachting in 't Heide Huisje
- Leuke verrassing 
- 1 uur individuele online coaching na retreat


Heb je nog meer vragen over het programma of retreat? Neem dan contact op via mail of telefoon.
LOCATIE & INVESTERING
‘t Heide Huisje
3- daagse retreat 1250 euro per persoon ex BTW

2- daagse retreat 950 euro per persoon ex BTW
AANMELDEN
Copyright 2022 - 2024 Bloom -