TRAINING SYSTEMISCH COACHEN IN DE NATUUR

vrijdag 2 juni & zaterdag 3 juni

Wil je als (wandel)coach meer weten over systemisch coachen en hoe je dat zou kunnen toepassen bij je coachee. Onze twee daagse training systemisch coachen in de natuur laat je zien wat systemisch werk is en hoe je dit zou kunnen toepassen als tool tijdens je wandelingen.

DOEL VAN SYSTEMISCH WERK?

Inzicht krijgen in jouw plek binnen systemen en hoe deze plek wel of niet voor je functioneert. Systemen kunnen zijn: (familie, school, vrienden, werk of sport) Systemisch werk gaat ervan uit dat je als mens gevormd wordt door alle systemen waar je onderdeel van uit (hebt) gemaakt. Hoe het systeem functioneert en welke plek jij inneemt is (onbewust) bepalend voor wat je doet, hoe je het doet en waarom je doet wat je doet.

Systemisch werk laat je ervaren waar zogenaamde dynamieken / verstrikkingen / patronen / belemmeringen zitten in jouw leven. Waarom je steeds weer vervalt in oud gedrag, hoe hard je je best ook doet. Wat je tegenhoudt in je groei en ontwikkeling. Het gaat vaak om oude, diepgewortelde grondpatronen, die al zo lang met je meereizen, dat we er vaak geen weet van hebben, geen zicht op hebben, als blinde vlekken. Ze zijn echter wel voelbaar, terugkerend en werken door in alle systemen waar je onderdeel van uitmaakt.

Tijdens deze 2 daagse ontdek je wat systemisch werk is en leer je kennismaken welk effect systemisch werk heeft op je coachee.

WAT LEER JE IN DE TRAINING SYSTEMISCH COACHEN IN DE NATUUR

In de training ontdek je:
- wat systemisch werk is en hoe je dit in kunt zetten tijdens je (wandel) coaching
- hoe je je coaches kunt helpen met het doorbreken van diepliggende grond patronen
- hoe je wandelen en de natuur in systemisch werk betrekt

Na deze 2 daagse training heb je een helder beeld wat systemisch werk is en hoe je dit wellicht kunt inzetten in je aanbod voor je coachees.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

De training is geschikt voor beginnende en gevordende (wandel) coaches, therapeuten en professionals die met mensen werken met interesse voor systemisch werk&opstellingen en persoonlijke groei.  We gaan ervan uit dat je al een aantal jaar aan het coachen bent. Heb je geen ervaring als coach dan is deze training helaas niet geschikt. Je hoeft niet de opleiding tot wandelcoach hebben gevolgd.

WIE ZIJN DE TRAINERS?

MIRANDA VERBERNE

Miranda is naast wandelcoach ook systemisch coach. Miranda is echt een buitenmens en net als Annemieke op zoek naar verrassingen en is graag op ontdekking. Daarnaast is ze een no nonsense coach die graag haar coahees in beweging wilt krijgen. de gesprekken die Miranda heeft met haar coachees vinden wandelt plaats ook als het regent.

Miranda is al ruim 5 jaar coach en haar klanten zijn vooral werknemers en ondernemers. Miranda heeft haar vakopleidingen systemisch coachen gevolgd bij Vidarte en bij Bert Hellingen. aan de Avans hoge school studeerde ze personeel&arbeid en heeft ze een SIOO opleiding gedaan tot intern organisatie adviseur.

Voor dat Miranda zelfstandige waas heeft ze 18 jaar gewerkt in het bedrijfsleven in verschillende hr en sales rollen bij midden en grote organisaties.


ANNEMIEKE OOST

Annemieke is het liefst buiten onderweg en altijd op ontdekkingstocht. Wat trekt in het onbekende en de verrassing die daarin schuilgaat. Daarnaast speelt ook de weg naar binnen een belangrijke rol in haar werk en prive. na een carriere als communicatieadviseur bij overheden en non-profitorganisaties heeft ze, na een impact volle pelgrimstocht in 2015, het roer omgegooid. Nu is ze professioneel coach/trainer, bevlogen pelgrim en (innerlijke) reisleider. Als eigenaar van Daily pilgrim en teamlid van wandel naar jezelf, laat ze mensen “thuiskomen bij zichzelf door onderwerk te zijn.

Ze is al ruim 10 jaar gefascineerd door systemisch werk. een 3- jarige opleiding bij phoenix, masterclasses familie- en organisatieopstellingen en systemisch coachen bij Vidarte, vele workshops bij o.a. Hylke Bonnema en Interaktie, mentorschap systemisch werk, hebben gemaakt tot een deskundige op dit terrein. Haar kennis en ervaring deelt ze graag met je in deze inspirerende training.


INHOUD VAN DE TRAINING

THEMA 1 WAT IS SYSTEMISCH WERK 
- BOVENSTROOM 
- ONDERSTROOM

THEMA 2 WAT IS SYSTEMISCH KIJKEN 
- FENOMENOLOGISCH 
- VELD

THEMA 3 SYSTEMISCHE WERKVORMEN
 - TAFELOPSTELLING 
- VLOERANKERS 
- REPRESENTANTEN 
- NATUURSYMBOLEN 
- SYSTEMISCHE VISUALISATIE

THEMA 4 MAGISCHE PLEK/TAAK 
- DYNAMIEKEN 
- HELENDE BEWEGING

THEMA 5 SYSTEMISCH COACHEN IN DE NATUUR 
- HOE KUN JE DE SYSTEMISCH WERK IN ZETTEN IN DE NATUUR 
- CARDDECK “LITTLE HAPPY MOMENTS&NATURE 
- BOSWANDELIING MET IVN BOSWACHTER COR HAAST

WAT ONTVANG JE ?

- een toolkit met systemische oefeningen
- boswandeling met IVN boswachter cor haast
- literatuur tips
- CardDeck little happy&moments nature
- bewijs van deelname

PRAKTISCHE INFORMATIE

DUUR&DATA

2 daagse training op 2 & 3 juni 2023, beide trainingsdagen duren van 10 tot 17 uur. De tweede trainingsdag zal worden afgesloten met een heerlijke borrel in de tuin

Je bent vanaf 9.30 uur welkom. koffie en thee en lekkers staan voor je klaar en beide daten zal er een heerlijke vegetarische lunch worden geserveerd.

GROEPSGROOTE

We werken in een groep van maximaal 8 deelnemers. We kiezen expres voor een kleine groep, zodat er voldoende tijd en aandacht is voor je vragen en oefeningen. 

LOCATIE

De training “systemisch coachen in de natuur” vind plaats binnen en buiten in het Karregat en locatie ’t Heide Huisje in Nuland (gemeente Den Bosch)

De locatie is helaas niet heel erg goed bereikbaar met ov. maar als je van fietsen houd dan kun je op het station van rosmalen een ov fiets huren en dan ben je binnen 20 min bij ’t heide huisje.

Parkeerplaatsen zijn er genoeg dus asl je met de auto komt kun je parkeren op eigen terrein.

INVESTERING

Je investering is 665 euro incl. btw. als zelfstandige kun je de training opvoeren als kosten en je kunt dan de btw aftrekken. Schrijf je voor 1 april in dan is de prijs 595 euro incl. btw.

Voor coaches die onder de KOR (Kleine Ondernemers Regeling) vallen bieden wij de prijs aan ex BTW 492,50 euro als je voor 1 april inschrijft. Na 1 april 549.50 euro.
Stuur ons een mail als je wilt aanmelden.

VOORWAARDEN

Wanneer je aanmeldt dan ontvang je van ons een factuur. wanneer de factuur betaald is dan is je plek gereserveerd voor jou. Mocht je wegens omstandigheden niet kunnen op 2 of 3 juni dan zullen we kijken of mensen op de wachtlijst belangstelling hebben.

De training is niet te annuleren. je kunt natuurlijk altijd iemand anders sturen. Er zijn natuurlijk uitzonderingen en deze bespreken wij natuurlijk in overleg met elkaar.

De training gaat door als wij minimaal 6 deelnemers hebben. Mocht de 6 deelnemers niet gehaald worden dan storten wij het bedrag terug.
Copyright 2022 Slow Walking -