Slow Walking Business Coaching

 WANDELCOACHING DEN BOSCH

EERST VERTRAGEN EN DAN VERSNELLEN
Tijdens een vrijblijvende telefonisch intake gaan we kijken of het klikt tussen ons. Dit gesprek is gratis en als je niet verder wilt is dat helemaal prima.

Als de klik er is en je zegt ja tegen het programma dan kunnen we aan de slag met de coachgesprekken in de buitenlucht en ben ik jouw coach, jouw spiegel en vraagbaak.

DE EERSTE KICK-OFF BEGINT IN DE NATUUR
Ik neem je mee naar buiten waar we gaan wandelen in het natuurgebied Nulandse Heide achter ons huis. Wandelend coachen is een beleving; het geeft energie aan je lichaam en geest en het bos draagt bij aan het eerste kick-off gesprek. Je gaat beter voelen zodat er diepere gesprekken gaan plaatsvinden. Door het vertragen in de natuur kom je in beweging en ga je anders kijken naar jezelf.

Voordat de eerste kick-off traject begint ontvang je een online uitnodiging voor het maken van je persoonlijke Disc drijfveren profiel. Het profiel met een uitgebreid rapport - geeft je een scherp inzicht in wat je drijfveren zijn, waar je energie van krijgt en waar je allergie ligt. Het is een soort kompas van jouw kleurrijke ik.

Tijdens onze twee à 2,5 uur durende kick-off leggen we al jouw dromen en verlangens op tafel. We gaan helemaal naar de basis:

Wie je bent / Wat je kan / Waarom doe je eigenlijk wat je doet / Waar struikel je over / Wat kan er beter / Wanneer ben je tevreden


Uit al deze informatie halen we twee focuspunten die we verder gaan uitdiepen in de één-op-één-sessies. Je twee focuspunten vormen de basis voor de rest van de wandelingen. Wil je meer je grenzen aangeven, weer energie krijgen voor leuke dingen, vervelende gewoontes doorbreken of wil je meer kijken naar dieperliggende verlangens. Jij maakt je plannen op, ik stuur ze bij. Zo wordt dat plan uniek en helemaal van jou. 

Tijdens het programma werken we nauw samen met de natuur en alles wat daar leeft. Als systemisch coach gebruik hierbij ook de natuur. Onder professionele begeleiding breng ik je terug naar je kindertijd. Ik laat je zien welke overlevingsstrategie je in hebt ontwikkeld als kind en welke invloed deze nog heeft op jouw dagelijks leven.

Door systemisch te coachen laat ik je voelen en zien wat jij nodig hebt om je patroon beter te herkennen en hoe je hier beter mee om kunt gaan. Ook zul je bewuster gaan worden welke kwaliteiten je bezit. Deze kwaliteiten kunnen je gaan helpen om oude patronen te omarmen en hierdoor meer compassie voor jezelf te gaan voelen.

Let's take a walk

VOOR WIE IS MIJN COACHING GESCHIKT?

- Je worstelt steeds vaker met het hooghouden van alle ballen
- Je graag wilt groeien als persoon
- Je voelt dat het al een tijdje niet meer stroomt in jezelf
- over wilt naar echte actie en klaar bent piekeren en loze beloftes aan jezelf
- Je meer zingeving en voldoening wilt halen uit jezelf
- Je wilt graag meer verbinding met jezelf
- Je uit het tempo sneller en meer wilt
- Je hebt bepaalde patronen die je graag wil doorbreken
- Je graag simpeler en organischer wil werken
- Je wilt meer zelfwaardering en meer werkplezier

De coach die je hierbij zoekt is een no-nonsense coach die jou in een spiegel laat kijken en samen met jou in alle openheid gaat onderzoeken hoe jij meer focus en helderheid kan krijgen in je leven. Maar ook een coach die samen met jou opzoek gaat naar de diepliggende verlangens van jou. Met als doel deze diepliggende verlangens een stem te geven zodat we echt iets gaan doen wat aan ons hart gaat en wat we willen betekenen in deze wereld.

Dan is het onderstaande programma zeker iets voor jou:
Programma
OVERNACHTING
Je ontvangt aan het begin van de 1:1 Slow walking traject 1 overnachting inclusief ontbijt in 't Heide Huisje cadeau. Mocht je hier geen gebruik van willen maken dan zoeken we naar een mooie alternatief.                          
 COACHING SESSIES
Na de kick off sessie kijken we samen hoeveel coaching sessies je nodig hebt. De ene keer is het een maand en de andere keer wil je elke week. Het traject blijft maatwerk.
OPDRACHTEN
Je ontvangt van mij opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt. Deze opdrachten worden speciaal op jouw traject afgestemd.
WANDELEN
De sessies die wij hebben vinden regelmatig plaats in de natuur of aan de lange keukentafel in mijn eigen bijzonder huisje 't Heide Huisje.
BEREIKBAARHEID 
Ik ben tijdens het 1:1 Slow Walking traject voor jou bereikbaar via e-mail en Whats-app
RESULTAAT
- Je krijgt meer vertrouwen en rust in je hoofd door meer structuur in jezelf te brengen zodat je meer tijd overhoudt voor andere leuk dingen
- Je diepliggende verlangen een stem hebt geven zodat je echt iets gaat doen wat echt aan je hart gaat.
- Je krijgt meer zicht op de rollen die je vervult
- Je meer vriendelijk en begripvol voor jezelf bent
- Je niet meer altijd vermoeid bent
- Je creatieve idee omgezet gaat worden tot actie
- Je krijgt meer inzicht over hoe je simpeler en organisch kunt groeien

INVESTERING
Vanaf € 995 ex BTW

(betalen in twee termijnen is mogelijk)
AANMELDEN
Copyright 2022 Slow Walking -