Slow Walking Werkgeluk 

MEER PLEZIER EN ENERGIE IN JE WERK

“ Om gelukkig te zijn moet je dingen doen die je gelukkig maken” 
Ben je op zoek naar een coach in Den Bosch? Ik help jou om meer plezier en energie te krijgen in je werk door eerst te vertragen en dan te versnellen. Dat kan door meer structuur aan te brengen in je werk zodat het beter gaat stromen en jij meer achteruit kunt leunen. Maar we kunnen ook kijken naar diepliggende verlangens zoals minder hard werken, meer plezier of meer rust. De sessies vinden voornamelijk wandelend plaats in de natuur en bij mijn eigen plek Heide huisje in Den Bosch.

Want tijdens het wandelen vertraag je en geniet je van het buiten zijn. Daarnaast herontdek je door te vertragen het zachte van de traagheid. De beeldschone natuur als decor maakt dat je even je gedachten kunt verzetten om je drukke bestaan in perspectief te plaatsen.
Programma
KENNISMAKING
EERST VERTRAGEN EN DAN VERSNELLEN
Tijdens een vrijblijvende telefonisch intake gaan we kijken of het klikt tussen ons. Dit gesprek is gratis en als je niet verder wilt is dat helemaal prima. Als de klik er is en je zegt ja tegen het programma dan kunnen we aan de slag met de coachgesprekken in de buitenlucht en ben ik jouw coach, jouw spiegel en vraagbaak.

DRIJVEREN PROFIEL
DE EERSTE KICK-OFF BEGINT IN DE NATUUR
Ik neem je mee naar buiten waar we gaan wandelen in het natuurgebied Nulandse Heide achter ons huis. Wandelend coachen is een beleving; het geeft energie aan je lichaam en geest en het bos draagt bij aan het eerste kick-off gesprek. Je gaat beter voelen zodat er diepere gesprekken gaan​ plaatsvinden. Door het vertragen in de natuur kom je in beweging en ga je anders kijken naar jezelf.

Voordat de eerste kick-off traject begint ontvang je een online uitnodiging voor het maken van je persoonlijke Disc drijfveren profiel. Het profiel met een uitgebreid rapport - geeft je een scherp inzicht in wat je drijfveren zijn, waar je energie van krijgt en waar je allergie ligt. Het is een soort kompas van jouw kleurrijke ik.

COACH SESSIES
Uit al deze informatie halen we twee focuspunten die we verder gaan uitdiepen in de één-op-één-sessies. Je twee focuspunten vormen de basis voor de rest van de wandelingen. Wil je meer je grenzen aangeven, weer energie krijgen voor leuke dingen, vervelende gewoontes doorbreken of wil je meer kijken naar dieperliggende verlangens. Jij maakt je plannen op, ik stuur ze bij. Zo wordt dat plan uniek en helemaal van jou. 

Na het bepalen van je dromen en je plannen, staan de overige sessies in het teken van maken van stappen. We willen stappen zetten en successen vieren, toch? Tijdens elke sessie krijg je opdrachten mee naar huis, waardoor jij thuis aan de slag kan. Tijdens onze tweewekelijkse gesprek geef ik je feedback én je kan me ook mailen voor extra vragen of opdrachten. Ik blijf je in alles steunen en blijf betrokken bij het traject

5 coaching sessies van 1 uur + drijfveren analyse + Kick off sessie van 1,5 uur

3 maanden werken we samen, zodat je echt kennis omzet in routines.

Je ontvangt van mij opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt. De opdrachten worden speciaal op jouw traject samengestel.

Ik ben tijdens het 1:1 Slowwalking werkgeluk traject bereikbaar via mail en Whats app.

De sessies die wij hebben vinden regelmatig plaats in de natuur of aan de lange keukentafel in mijn eigen bijzonder huisje.

Voor wie is mijn Slow Walking Werkgeluk coaching geschikt?

Je wilt iets veranderen op het gebied van werk, persoonlijke ontwikkeling of gezondheid: zoals minder stress en/of meer energie en werkplezier 

Je wilt bepaalde diepliggende patronen en gedachten doorbreken. Zoals ben ik wel goed genoeg of anderen doen het beter - Alles wat je doet voelt zwaar en het kost energie 

Je komt moe thuis van werk en je merkt dat je minder energie hebt om dingen te doen

RESULTAAT

 Je voelt dat je meer in je eigen kracht komst staan, vanuit vertrouwen 

Hoe je kennis omzet in dagelijkse routines zodat je minder stress en meer energie en voldoening ervaart 

Dat je exact weet welke stappen je moet zetten

INVESTERING

Voor particulieren €895,00 inclusief BTW en zakelijk €1095 exclusief BTW. 

We starten altijd met een vrijblijvend adviesgesprek.(betalen in termijnen is mogelijk)
Vraag je werkgever naar mogelijkheden
AANMELDEN
Copyright 2022 Slow Walking -